Blue Snowflake MiaBlueMoon: Svatební šaty

Štítky

17. října 2012

Svatební šaty

"Ach, to je krásná nevěsta" - Už jste někdy řekly tuhle větu? A zasnily jste se nad svou vlastní svatbou? 


Tento článek je pro snílky, které touží být krásnou nevěstou a chtějí mít svojí vysněnou svatbu, ať už kdekoliv... Šaty se dají vybírat podle různých kritérií. 

Prvním je asi, co se mi líbí. Líbí se mi velké šifónové sukně? Líbí se mi úzké jednoduché šaty? Chci krajku, dlouho vlečku? 

Další věc na kterou by jste měly myslet, kde se svatba bude konat. Pokud budete mít svatbu v kostele, nevyberete si šaty, které mají volná záda až ke kostrči. Když budete mít svatbu na krásné chatě v obklopení lesa, nevyberete si šaty s vlečkou dlouho jako týden do výplaty. 

Svatby se konají v různá roční období. Kdy se svatba koná má taky na šaty vliv, v létě si můžete vybrat cokoliv, ale na jaře a podzimu si vybereme k šatům i nějaké bolerko, aby Vám nebyla zima. Svatba v zimě vyžaduje i kabátek a rozhodně boty. 

Barva, jak jednoduché by to mělo být, ale není. Chcete šaty bílé, to je východisko. Ale co třeba svatba do vínova s vínovou mašlí na vašich šatech? Co třeba barva šatů slonovinová kost, ale ženichův bílí oblek? To přeci není tak jednoduché jako se na první pohled zdá. 

Nakonec musíme přihlídnout i k postavě nevěsty, pokud máte ideální postavu, vyberte si šaty, které nebudou obrovské, ale spíš pěkné, lehké, s větší sukní. Naopak nevěsty co potřebují schovat nějaké maličkosti, vyberte si šaty co lahodí vaší postavě, zdůrazní vaše přednosti a schovají vaše nedostatky. Vezměte si sebou do salonu kamarádku, které věříte, budete vědět, že Vám řekne pravdu...

TAKTO ANO:

















TAKTO NE:







Žádné komentáře:

Okomentovat